Onderwerpen: Elektrisch

De zekeringkast in mijn BMW 2002 is erg smerig en ooit deels meegespoten. Niet mooi genoeg dus.

De zekeringkast van mijn BMW 2002tii Touring is ooit meegespoten. Er zit allemaal witte verf op en het kastje zelf is ook heel smerig. Gewoon niet mooi genoeg om weer terug in mijn auto te bouwen. Op de Duitse eBay kwam ik een nieuw zekeringkastje tegen. Het zag er mooi en als nieuw uit.

De elektronica in de auto is een van de zaken waar ik gewoon helemaal geen kaas van gegeten heb. Voordat ik alles uit bouw ga ik elk kabeltje goed fotograferen en labellen wat er aan hoort. Hopelijk helpt dit om het geheel weer netjes in te bouwen. Eventuele oude kabels ga ik ook vervangen. Uiteindelijk komt dit allemaal samen in het zekeringkastje. Mooi dat ik daar dus nu een chique exemplaar van heb gevonden!

Het zekeringkastje wordt geleverd met een rubberen pakking, nieuwe zekeringen en een mooi nieuw dekseltje. Hoera!

zekeringkast voor BMW 2002
Een nieuwe zekeringkast met rubberen pakking en nieuwe zekeringen.