Onderwerpen: Interieur

Mooie kokosmatten voor op de bodem van mijn BMW 2002. Zo blijft het mooi en het ziet er ook mooi uit.

Nu alle de vloerbedekking in de auto ligt moet ik ineens toch wat voorzichtiger zijn. Dat mooie interieur wil ik natuurlijk niet beschadigen. Een van de eerste dingen die je beschadigd is natuurlijk het gedeelte bij de pedalen waar je met je hak over de grond schuift. Ik was dus al een tijdje op zoek naar een mooie vloermattenset.

De vloermattenset is ooit gewoon geleverd door BMW. Het was een accessoire die je in die tijd bij de dealer kon bestellen. Het zijn kokosmatten met een 2 kleurig patroon. Het bedrijf Cocomats levert ze nu nog. Alleen… ze zijn ontzettend duur en komen uit Amerika. Tegen de tijd dat je dan 4 matten in je auto hebt liggen ben je zo €500,- kwijt vanwege de hoge prijs, invoerrechten en verzending.

Hoewel mijn auto geen low budget project is, gaat mij dat toch wel heel ver. Tot ik via Facebook van Bouke Veurman hoorde dat BMW de matten in zwart wit weer kan leveren. Het bestelnummer is 51470307526 en ze kosten €214,52.

vloermattenset BMW 2002 onderdeel 51470307526
De nieuwe vloermattenset voor mijn BMW 2002
De set is echt heel mooie en stevig. Onderop zitten klittenband stukken om te zorgen dat ze niet makkelijk verschuiven.
Vloermat BMW 2002 bestuurderskant
Dit is de mat aan de bestuurderskant. Het past gewoon heel goed bij het tapijt.
vloermat beschermstuk onder pedalen bmw 2002
Hier nog een mooi detail van de vloermat aan de bestuurderskant
Met de vloermattten in de auto kan ik mooi verder alles afbouwen zonder bang te zijn voor beschadigingen van het tapijt. En ook tijdens het autorijden zorgt dit natuurlijk voor bescherming.