Eerste uitje met mijn Touring

Tot voor kort was het hard werken met de Touring. Hij liep niet goed en er was eigenlijk altijd wel gedoe. Maar nu is het merendeel daarvan achter de rug. Het is tijd om van mijn mooie auto te genieten. Vandaag was het zover: tijd voor een uitje. In Oud-Beijerland ken ik iemand met een tuin van 2 hectare vol groente en fruit. Het plan was om daar een lekker voorraad tomaten te kopen om pastasaus van te maken. Een grote voorraad waar we een paar maanden mee vooruit kunnen.

Naar Oud-Beijerland met de Touring
Een beschutte plek onder de bomen
Het was een prachtige dag en ondanks dat ik nu een werkende airconditioning heb, parkeerde ik de auto in de schaduw onder de mooie bomen.

Samen met mijn zoontje hebben we Nashi peren geplukt, verse vijgen, bossen basilicum, paprika’s en ook tomaten in alle kleuren en vormen.

Rijpe tomaten in alle soorten en kleuren
Kijk die mooie tomaten eens. Genoeg om lekkere saus van te maken.
BMW 2002 Touring vol lekker eten
Met de Touring vol lekker eten was het tijd om naar huis te gaan
We hebben tot middernacht tomatensaus gemaakt maar dat was het zeker waard!

Lascursus bij Rustbuster

Als je een oude auto gaat restaureren ontkom je niet aan lassen. Dat kun je natuurlijk uitbesteden maar ik wil het graag zelf doen. Op internet vond ik de lascursus bij Rustbusters. In een dag kun  je de basis leren van MIG/MAG lassen. Samen met mijn broer heb ik me ingeschreven en op donderdag 27 maart was het zover. We zouden samen leren lassen. Leuk en gezellig! Lees verder