Onderwerpen: Uitlaat

Vandaag ging ik eindelijk geld verdienen met mijn BMW... maar ik moest bijbetalen voor een spaghetti spruitstuk.

Omdat ik al originele velgen voor een BMW 2002tii gekocht heb lagen mijn huidige velgen nogal in de weg. Het hele huis is sowieso een soort onderdelenmagazijn geworden. En dan heb ik nog familie in Drenthe waar ik al heel veel gestald heb. Ik was dus dolblij om mijn velgen te verkopen. Vandaag kwam Herman Teuben ze ophalen. Hij had nog wel iets in zijn bus waar ik even naar moest kijken.

In zijn bus lagen 2 spaghettispruitstukken. Een gewone voor een BMW 2002 en een roestvrijstalen. De roestvrijstalen versie had ik wel interesse in. Voor de zekerheid heb ik even nagevraagd bij Jeffrey Kok of het een goed idee is en hij zei: DOEN!

spaghettispruitstuk BMW 2002
Een spaghettispruitstuk voor mijn BMW 2002tii. Voor nog meer Freude am fahren.

Het spruitstuk is van het merk Sebring. Er staat op dat hij voor de BMW 318 en 320i is. Jeffrey wist mij al wel weer te vertellen dat hier dan waarschijnlijk wel wat aan gebogen moet worden omdat dit niet zonder meer past… Tja, weer een leuk nieuw project dus.