Onderwerpen: Gereedschap

Speciaalgereedschap ik kan het woord niet meer horen. Maar het is wel leuk om te verzamelen.

Daar heb je speciaal gereedschap voor nodig. Ik kan die uitspraak niet meer horen. Ik had het idee dat je voor het restaureren van een oude auto met normaal gereedschap al het werk aan de auto kon doen. Dat valt behoorlijk tegen. Voor de gekste dingen heb je speciaal gereedschap nodig.

Natuurlijk kun je heel veel dingen ook gewoon met normaal gereedschap. Soms is speciaal gereedschap echt nodig, soms is het alleen maar handiger. Het is ook gewoon leuk om te verzamelen. Zoals deze sleutel om de trommelremmen af te stellen: de Hazet 2921 sleutel voor BMW. Een sleutel van bijna 30 centimeter lang met een mooie bocht erin. Zo kun je de trommelremmen afstellen zonder dat je de wielen eraf hoeft te halen.

Hazet 2921 sleutel voor trommelremmen BMW 2002
De Hazet 2921 sleutel voor het afstellen van de trommelremmen van een BMW 02

Voor de BMW 02 serie is er heel veel speciaal gereedschap. Hoewel je dit dus lang niet altijd nodig hebt, vind ik het toch heel leuk om te hebben. Om te gebruiken maar zeker ook om het te verzamelen. Heb jij een stuk BMW 02 speciaalgereedschap en wil het misschien verkopen? Laat dan zeker even een berichtje achter.