Onderwerpen: Aanbouwdelen

In de garage staat een autowrak maar ik ben aan het winkelen voor de opbouw.

Spiegels ja inderdaad in meervoud. Op mijn nieuwe auto komen maar liefst 2 spiegels. Op de BMW 2002 die ik nu heb, zit alleen een spiegel aan de bestuurderskant. Dit is dus een dikke upgrade! Ik zag deze spiegels staan op Marktplaats. Ze zaten nog in zo’n mooi origineel doosje. Dan ben ik eigenlijk al verkocht.

Ik ontving de spiegels zo. In deze twee mooie doosjes voor elke kant een met van die vergeelde plakbandjes.

Frese Autozubehor doosjes buitenspiegels BMW 2002
Prachtige jaren 70 originele doosjes voor de buitenspiegel van mijn BMW 2002tii Touring

En dit zit erin:

frese autozubehor bmw 2002 buitenspiegels
Nooit gebruikte BMW 2002 buitenspiegels, nog in de originele verpakking.

Spiegels met veel chrome fotograferen is voor mij niet te doen. Maar geloof mij, ze zijn prachtig. Ik ben er super blij mee. Het is ook een heel gek gevoel. In de garage staat een autowrak, maar ik ben aan het winkelen voor de opbouw. Straks ben ik blij dat ik mooie onderdelen heb liggen om er een schitterende auto van te maken.
Benieuwd hoe je de buitenspiegels bevestigd? Bekijk hier het artikel hoe ik de buitenspiegels met een blindklinkmoer vast gezet heb.