Onderwerpen: Restauratie

Ik ben nog maar net begonnen en heb nu al een zakje onderdelen met als label: ?

Als je iedere dag aan BMW 02’s werkt kun je elk onderdeel wel dromen. Maar als je voor het eerst een auto helemaal wilt restaureren dan moet je vanaf dag 1 alles fotograferen en met een label beplakken. Zelf dan zal het nog niet mee vallen om alles weer helemaal goed in elkaar te zetten. Het kan wel even duren voor je het weer in elkaar wilt zetten dus herinneren kun je het je dan niet meer. Gelukkig heb ik nog een 2002 sedan waar ik veel aan af kan kijken.

Om het weer in elkaar zetten van de auto te vergemakkelijken fotografeer ik alles. Ik plak er een label op waar ik met een stift op schrijf wat er in zit. De onderdelen die kleiner zijn doe ik in een plastic zak met label. Zo kan ik van de buitenkant zien wat er in zit. Als ik de auto weer op ga bouwen zal ik er een hoop profijt van hebben. Maar… ik ben nog maar net begonnen en heb nu al een zakje onderdelen met als label: ? Dat belooft nog wat als de auto echt helemaal uit elkaar ligt!

Onderdelen labelen en fotograferen
Om het in elkaar zetten te vergemakkelijken label en fotografeer ik alle onderdelen