Onderwerpen: Carrosserie

Ineens is mijn garage leeg. Een heel raar gevoel!

Het is gelukt! Hoera! Mijn auto is naar de spuiter. Begin van de middag heeft Fred van Autoschadebedrijf de Vechtstreek mijn auto opgehaald met een enorme aanhanger. Fred stelde voor om de auto in twee etappes te spuiten. Eerst de binnenkant helemaal perfect en de buitenkant strak maken en in de grondverf zetten. Dan kan ik de auto opbouwen en als dat klaar is spuit hij de buitenkant. Eventuele krasjes die tijdens de opbouw zijn ontstaan, kan hij dan nog glad maken. Dan is het eindresultaat helemaal perfect.

fred autoschadebedrijf de vechtstreek
Fred van Autoschadebedrijf De Vechtstreek haalde mijn auto op met deze monsteroplegger
Ik kreeg ook het aanbod om na de eerste ronde spuiten het onderstel er al onder te zetten. Hiervoor kan ik de brug en takel gebruiken. Super handig want dat zijn gewoon spullen die je als amateur niet in huis hebt. Nu kan ik dat allemaal voorbereiden want ineens is er weer plek genoeg!
lege garage
De garage is helemaal leeg. Tijd om het motorblok en de voor- en achteras klaar te maken