Onderwerpen: Restauratie

Een vereniging draait vooral om mensen die gek zijn van één ding. In dit geval de BMW 02 Touring.

Toegegeven, ik ben niet zo’n verenigingsmens. Bij een vereniging denk ik toch al snel aan vergaderen, notulen doornemen en heel veel smerige koffie met koffiemelk drinken. Maar een vereniging draait vooral om mensen die gek zijn van één ding. In dit geval de BMW 02 Touring. De BMW Touring Club heeft een GEWELDIGE promotor: Jeffrey Kok, Secretaris van de BMW Touring Club.

Jeffrey staat altijd klaar met advies over onderdelen en hoe ik iets moet aanpakken. Dat is echt goud waard want ondanks alle boeken die ik heb liggen, Youtube en Facebook etc. is het soms gewoon beter om hulp te vragen dan eindeloos zelf door te modderen. Via telefoon, Facebook chat en e-mail heb ik al bakken advies gekregen over de gekste dingen zoals:

  • Waar hoort deze slang op?
  • Hoe krijg ik dit onderdeel los?
  • Is de tank van een Touring anders en hoe herken ik die?
  • In welke volgorde kan ik de motor het beste opbouwen?

Erg gaaf, zo sta ik er nooit alleen voor, leer ik razendsnel hoe mijn auto werkt en het is nog super gezellig ook. Jeffrey, bedankt!

BMW Touring Club logo
BMW Touring Club logo & raamsticker!

De BMW Touring Club maakt een leuk clubblad, er is een jaarlijkse technische dag in een garage, allerlei uitjes en bij een lidmaatschap krijg je ook nog een mooie raamsticker. Een mooi vooruitzicht om die sticker te kunnen plakken als de auto eenmaal af is. En nou allemaal als de bliksem lid worden van die BMW 02 Touring Club.