Onderwerpen: Restauratie

Ik kan nu eindelijk beginnen aan het opknappen van mijn BMW 2002tii Touring.

Op een woensdag kocht ik mijn BMW 2002tii Touring en maandag kon hij al bezorgd worden. Weken heb ik aan mijn werkplaats met eigen werkbank gewerkt. Ik heb er een heel mooi gereedschapsbord boven gemaakt. Erg mooi allemaal maar toch ook een beetje overbodig als je alleen kleine klusjes in huis doet. Het grote wachten was op een mooie auto om zelf op te knappen. Op maandag 3 maart was het zover. Hij zou met de autoambulance gebracht worden door Milko van Mil&Co.

De garage had ik nog een keer helemaal opgeruimd. Alles was klaar voor de intocht! Mijn garage was helemaal leeg en leek ineens behoorlijk groot. Totdat Milko de auto van zijn vrachtwagen liet rollen. Ineens was de garage weer vol. Een prachtig gezicht. Ik kan nu eindelijk beginnen aan het opknappen van mijn BMW 2002tii Touring.

Aankomst van mijn BMW 2002tii Touring in Utrecht
Aankomst van mijn BMW 2002tii touring in Utrecht