Onderwerpen: Garage

Stof van het slijpen gaat tot achter de voegen in je garage zitten

Na 3 dagen poetsen is de garage weer schoon en netjes. Weken ben ik met de haakse slijper met een staalborstel in de weer geweest. Alles was stoffig geworden. Zelfs in afgesloten boxen en achter deuren was het stoffig. De eerste 2 dagen heb ik alles met de luchtspuit op de compressor schoongespoten. Daarna heb ik het netjes in kratten en boxen gedaan en buiten de garage gezet. Met een doek heb ik alle liggende delen zoals planken en deuren afgenomen.

De muren heb ik gestofzuigd en het plafond ook. De garagedeur heb ik met een borstel op een steel en een emmer sop geschrobd. Daarna heb ik de vloer onder water gezet en geschrobd. Met een trekker heb ik het water naar buiten getrokken. Als laatste nog een keer gedweild en nu is de garage weer schoon.

Ik ga over 3 dagen met vakantie naar Tanzania. Daarna keer ik vol frisse moed weer terug om het achterstel en de motor op te bouwen. Ik ben er aan toe om even NIET in de garage te zijn maar kijk er naar uit om straks weer verder te gaan. In een mooie schone garage.

garage schoon en netjes
Helemaal fris en weer schoon. Ik heb weer zin om straks weer in mijn garage te werken.