Onderwerpen: Gereedschap

Cool Tools is een dikke catalogus zoals je vroeger van Wehkamp zou ontvangen. Maar dan eentje waar je de NEE/NEE sticker voor zou verwijderen.

Als je begint met het opknappen van een oldtimer dan kom je er pas achter hoe veel verschillende stukken gereedschap er zijn. En hoeveel middeltjes en smeerseltjes je nodig hebt. In het begin grijp je heel vaak mis. Maar al klussend groeit je voorraad gereedschap snel! Het is ook gewoon super leuk om mooi gereedschap te kopen. Nu heb je er een goed excuus voor! Anders komt die auto nooit af! Het boek Cool Tools opent een wereld aan nog veel meer nieuwe tools en benodigdheden!

Cool Tools Kevin Kelly
Cool Tools van Kevin Kelly – ruim 400 pagina’s met gave tools voor de klusser
Het boek is een catalogus van ruim 400 pagina’s. Het heeft een beetje het gevoel van een oude wehkampgids maar dan eentje waarvoor je de NEE/NEE sticker van je brievenbus wil verwijderen. Als je er in bladert, ontdek je spullen die je graag wil hebben. Wat zeg ik: die je gewoon nodig hebt.

Nadeel van de gids is dat het erg op Amerika georiënteerd is. Veel tools zijn hier niet of moeilijk verkrijgbaar. Jammer want gereedschap lijkt in Amerika een stuk goedkoper dan hier. Natuurlijk kun je tools ook bestellen via Amazon maar het gewicht drijft de verzendkosten nogal op.

Een voorbeeld is Kroil Oil waarmee je blijkbaar alles los kunt krijgen. Het zit in een mooi blikje en dat maakt hebberig maar ik heb dit ook gewoon echt nodig. Vaak zitten oude autodelen echt MUUR vast. Als dit helpt dan zou dat veel tijd en ergernis besparen. En ook een hoop geschaafde knokkels!

Het boek is te vinden onder:
Cool Tools – Kevin Kelly
ISBN Nummer: 9781940689005
Prijs: €36,99
Het is te bestellen via Amazon Cool Tools: A Catalog of PossibilitiesMaar ook via Bol.com Cool Tools: A Catalog of Possibilities