Onderwerpen: Aanbouwdelen

Einbaufertig. Perfecte bumpers die ik alleen hoef te monteren.

Op de Duitse eBay site zag ik een aanbod voor bumpers voor de Touring. De voorbumper is dezelfde als de bumper voor de normale BMW 02/sedan maar de achterbumper is totaal anders vanwege de andere achterkant van de touring. Ik had al de nodige delen verzameld maar met alle delen was wel iets. Ik had nieuwe hoeken van de achterbumer maar het middenstuk was er nog niet. Of ik kon de oude bumpers onder handen laten nemen en ze opnieuw laten verzinken. Weer een project dus. Maar dat hoeft niet meer.

bumpers BMW 2002 Touring
De nieuwe bumpers zijn in erg mooie staat. Nog wat extra poetsen en dan inbouwen.
bumpers bmw 2002 Touring binnenzijde
Ook de binnenzijde van de bumpers is heel netjes. Vooral als je bedenkt dat ze sinds 1990 in een schuur hebben gelegen.
Van de eigenaar kocht ik verder nog 2 getinte driehoeksramen en de sierlijsten onderaan de auto. Ik kreeg als cadeau nog het deel van de kabelboom naar de injectie, een benzinepomp met expansievat, een tii inlaatspruitstuk met injectoren en leidingen, een nieuwe daklijst voor de touring en de transistor van Bosch voor elektronische ontsteking. Het kost wel 7 uur rijden maar ik ben er blij mee.