Onderwerpen: Restauratie

De BMW 2000tii Touring mét sportpakket en een grille van chroom. Dit is echt de allermooiste versie van de Touring.

Via Jeffrey Kok kreeg ik de tip dat er een leuke promotiekaart van BMW dealer Asmoco B.V. te koop stond op Marktplaats. Op de kaart staat een BMW 2000tii Touring afgebeeld. Deze Touring heeft zo te zien het ook door mij gezochte ‘sport paket / rally paket‘. Er zitten dan mooie recaro sportstoelen in die zwart zijn met een wit randje. Verder is er een mooie aluminium instapdrempel, uitstekende Amerikaanse knipperlichten en natuurlijk die mooie lichtmetalen velgen.

Die lelijke uitstekende knipperlichten daar ben ik niet over te spreken. De rest van het sportpakket zoek ik nog. Tot nu toe met weinig succes. Hoewel, ik heb de velgen al wel gekocht! Van de rest van het sportpakket kan ik alleen maar dromen. Dat maakt zo’n mooie kaart alleen maar erger!

BMW 2000tii Touring promotiekaart Asmoco B.V.
De allermooiste uitvoering van de Touring staat op deze kaart. De 2000tii Touring heeft het sportpakket en een chromen grille.
BMW 2000tii Touring uitnodiging Asmoco B.V.
Een uitnodiging voor een autoshow bij de BMW dealer Asmoco B.V.