Onderwerpen: Interieur

Roken in de auto. Wie doet dat nu nog?! Maar toch heb ik weer asbakjes gemonteerd.

In de hoogtijdagen van de BMW 02 rookten echt nog heel veel mensen. Daarom zit er in de auto onder het dashboard in de middenconsole een asbak. Achterin zitten in beide zijpanelen ook nog 2 asbakken. Zo kun je met 4 man tegelijk ongestoord roken. Ik ben blij dat dat eigenlijk niet meer voorkomt. Omdat ik de auto mooi origineel wil opknappen heb ik gezocht naar asbakken die niet helemaal smerig van al dat roken waren. Bij BTS Autoteile vond ik nog een set en die heb ik vandaag mooi in de nieuw beklede panelen gezet.

asbak bmw 2002 onderdeelnummer 51167466072
Mooie nieuwe asbakken voor de achterpanelen van de BMW 2002
achterkant asbak bmw 2002 onderdeelnummer 51167466072
De asbak druk je voorzichtig door het paneel en dan vouw je de lipjes om.
Hier zie je de asbak in het paneel gemonteerd
Nu zoek ik alleen nog de chromen strip die bovenop dit paneel komt. Ik heb 1 zo’n strip maar die is erg verbogen. Ach ook die strips zal ik vast wel weer weten te vinden.